Mitsubishi Pajero стає преміум-позашляховиком (фото)

Час читання: 2 хв.
0
Mitsubishi Pajero стає преміум-позашляховиком (фото)

Чутки про повернення Mitsubishi Pajero (відомого на деяких ринках як Montero) продовжують поширюватися, що свідчить про те, що проект, ймовірно, знаходиться у розробці та може бути представлений у найближчі кілька років. Філіппінський дизайнер Енох Гонсалес, натхнений цими чутками, створив своє бачення нового Pajero, намалювавши реалістичні рендери, які частково відсилають до попередніх поколінь цієї моделі.

На передній частині новий Pajero оснащений Т-подібними світлодіодними фарами, великою решіткою радіатора та спрощеною інтерпретацією концепції Mitsubishi Dynamic Shield.

Реклама

Профіль позашляховика вийшов вражаючим, з прямими лініями та класичними пропорціями для цього типу автомобілів. Задня частина відзначається вертикальними дверима багажника з характерним виступом, що імітує чохол запасного колеса.

Додаткові деталі включають приховані дверні ручки, що часто є ознакою преміальних моделей, підкреслюючи статус новинки.

Раніше японські ЗМІ повідомляли, що новий Pajero не тільки змагатиметься з Toyota Land Cruiser, але й прагнутиме вийти у сегмент розкішних позашляховиків.

Автомобіль, ймовірно, буде побудований на базі нового Infiniti QX80 та майбутнього Nissan Patrol, хоча також існує ймовірність використання легкої платформи (CMF-C/D) від Mitsubishi Outlander.

Хоча точні терміни запуску проекту поки не оголошені, інсайдери припускають, що новий Pajero може з’явитися близько 2027 року.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!