Новий позашляховик Toyota LandCruiser FJ з’явився на свіжих зображеннях

Час читання: < 1 хв.
0
Новий позашляховик Toyota LandCruiser FJ з'явився на свіжих зображеннях

Сімейство Toyota Land Cruiser скоро поповниться новим міні-позашляховиком, який займе місце на нижньому щаблі в ієрархії моделі. Новий автомобіль, що, ймовірно, буде називатися LandCruiser FJ, планують запустити у виробництво найближчим часом. Незалежний дизайнер Ендрю Герреро показав, як може виглядати цей новий позашляховик.

Рендери нового LandCruiser FJ, опубліковані в журналі «Top Gear», демонструють дизайн, що нагадує свіжу генерацію Land Cruiser 250 (екс-Prado). Передня частина кузова подібна, але загальна довжина зменшена, а колісні арки набули опуклої форми. Однією з помітних особливостей є повнорозмірне запасне колесо на п’ятих дверях, захищене пластиковим кофром.

Реклама

Новинка, ймовірно, базуватиметься на платформі IMV-0, що використовується в моделях Hilux та Fortuner. Під капотом буде 2,7-літровий 4-циліндровий бензиновий двигун, що працює з автоматичною коробкою передач і системою повного приводу.

Автомобіль матиме довжину 4,5 метра, ширину і висоту по 1,8 метра, а відстань між осями складе 2,7 метра. Виробництво планують розпочати у 2025 році, а дебют відбудеться на виставці Japan Mobility Show.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!