Експерти назвали топ-5 найкращих автомобілів для літніх людей

Час читання: < 1 хв.
0
Експерти назвали топ-5 найкращих автомобілів для літніх людей

З віком вимоги до автомобілів змінюються: люди частіше обирають комфортні, безпечні моделі зі зручною високою посадкою та без зайвих мультимедійних опцій. Експерти склали ТОП-5 таких авто.

Перше місце посіла Toyota Camry. Надійний та комфортний автомобіль із зрозумілими елементами управління за доступною ціною. Модель 2024 року доступна з двома варіантами двигунів: 203-сильним 2,5-літровим і 301-сильним 3,5-літровим V6 з турбонаддувом.

Реклама

На другому місці Honda Accord. Авто має функцію голосового керування клімат-контролем, регулювання водійського сидіння в 10 напрямках (у топових версіях) та надійний комплекс систем безпеки. У 2023 році Accord увійшов до трійки лідерів безпроблемних і ліквідних автомобілів у світі.

Третє місце займає Subaru Legacy. З повним приводом, системою Vehicle Dynamics Control, незалежною підвіскою, системою безпеки Subaru EyeSight, контролем сліпих зон, попередженням про перешкоди при русі задом та допомогою при зміні смуги.

Четверте місце посіла Hyundai Sonata. Авто відзначається комфортом, просторим салоном, якісним оздобленням та високою надійністю. Sonata оснащена системами моніторингу сліпих зон та запобігання зіткненням.

П’яте місце зайняв Honda CR-V. Модель пропонує просторий салон, 2-зонний клімат-контроль, адаптивний круїз-контроль, систему допомоги в пробках та якісне оздоблення салону.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!