Головна Авто BMW відкликає більше 290 тисяч машин у США через небезпеку для водіїв

BMW відкликає більше 290 тисяч машин у США через небезпеку для водіїв

Час читання: < 1 хв.
0
BMW відкликає більше 290 тисяч машин у США через небезпеку для водіїв

BMW оголосив про відкликання 291 112 автомобілів у США через виявлений дефект, який може призвести до серйозних проблем у разі удару ззаду. Згідно з повідомленням Національної адміністрації безпеки дорожнього руху США (NHTSA), дефект може викликати від’єднання внутрішніх вантажних рейок, що підвищує ризик травмування пасажирів.

Реклама

Проблема пов’язана з можливістю від’єднання вантажних рейок, які, у разі несподіваного зіткнення, можуть не витримати навантаження. Це створює додаткову небезпеку для пасажирів, оскільки такі рейки можуть зрушити або навіть відокремитися, що значно збільшує ймовірність отримання травм під час аварії.

Відкликання стосується кросоверів BMW X3 різних модифікацій, які були випущені в період з 2018 по 2023 роки. Власники цих автомобілів отримають повідомлення про необхідність відвідати авторизовані дилерські центри для безкоштовного ремонту.

BMW компенсує власникам витрати на заміну болтів кріплення задніх вантажних рейок, що дозволить усунути виявлену проблему. Всі необхідні ремонтні роботи будуть виконані безкоштовно. Компанія підкреслила важливість цієї процедури для забезпечення безпеки та запобігання можливим інцидентам.

Автовласники, які отримають такі повідомлення, повинні якнайшвидше звернутися до дилерів для проведення ремонту. Це дозволить забезпечити їхню безпеку на дорозі і уникнути потенційних ризиків, пов’язаних із дефектом.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!

Дякуємо!

Тепер редактори знають.