Kia націлилася на ринок компактних авто з новим конкурентом для Volkswagen Golf

Час читання: < 1 хв.
0
Kia націлилася на ринок компактних авто з новим конкурентом для Volkswagen Golf

Kia готується до випуску нового хетчбека K4, який буде конкурувати з Volkswagen Golf на глобальних ринках, включаючи Північну Америку, Азію та Близький Схід. Представник Kia UK повідомив Autocar, що поки що немає планів продавати цю модель в Європі. Проте тестування біля інженерного центру Kia в Рюссельхаймі, Німеччина, натякають на можливу появу K4 на європейському ринку.

Новий Kia K4 буде доступний у двох варіантах кузова: ліфтбек, схожий на Skoda Octavia, та традиційний п’ятидверний хетчбек. Покупці зможуть вибирати між двома бензиновими двигунами: атмосферним 2.0-літровим двигуном потужністю 147 к.с. і турбованим 1.6-літровим двигуном потужністю 190 к.с.

Реклама

Kia Ceed продовжує продаватися у Європі, але його заміну планують на 2026 рік. Офіційних анонсів про нове покоління поки немає. Тому можливо, що Kia розгляне імпорт K4 для заповнення ніші Ceed до того часу, доки попит на електромобілі не досягне прогнозованого рівня.

Kia підтвердила плани додати більше гібридних автомобілів до свого модельного ряду по всьому світу, щоб реагувати на коливання попиту на електромобілі. Хоча K4 наразі не має гібридного двигуна, він може бути однією з дев’яти нових моделей, які отримають гібридні версії до 2028 року.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!