Новий електричний кросовер Xiaomi MX11 помічений на тестах у Китаї

Час читання: < 1 хв.
0
Новий електричний кросовер Xiaomi MX11 помічений на тестах у Китаї

Нещодавно в мережі з’явилося відео нового кросовера від Xiaomi, який, ймовірно, має кодову назву MX11. Цей автомобіль вражає спортивним дизайном і нагадує концепт седана SU7. Відео демонструє топову комплектацію, яка оснащена лідаром.

Оскільки на моделі SU7 лідар є лише у дорожчих версіях Pro і Max, можна припустити, що MX11 також має подвійний двигун і використовує 800V архітектуру. Лідар в MX11 виглядає подібно до того, що встановлено на SU7.

Реклама

Передня частина MX11 виконана в елегантному стилі, можливо, з елементами дизайну SU7. Бічна лінія вікон веде до задньої частини, де похилий дах плавно переходить у задню частину. Прототип оснащений п’ятиспицевими легкосплавними дисками, які вже з’являлися на шпигунських фото.

Деякі коментатори відзначають, що пропорції MX11 нагадують Ferrari Purosangue. Оскільки перша модель Xiaomi дотримувалася дизайну Porsche Taycan, MX11 може слідувати аналогічній дизайнерській стратегії.

Генеральний директор Xiaomi, Лей Цзюнь, сподівається, що SU7 стане “автомобілем мрії” для багатьох. Очікується, що MX11 з’явиться на ринку в 2025 році.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!