З’явилася інформація про нове покоління кросовера Toyota Harrier

Час читання: < 1 хв.
0
З'явилася інформація про нове покоління кросовера Toyota Harrier

Не так давно Toyota, Mazda та Subaru оголосили про свої наміри впровадити нові технології у проектування двигунів. Першою свій проект представила Toyota, продемонструвавши 1,5-літровий турбомотор NA та 2-літровий турбований агрегат. Ці двигуни спроектовані для досягнення компактніших розмірів, підвищення потужності та покращення термічної ефективності.

За останньою інформацією з японського сайту Best Car, одним з перших автомобілів, який отримає ці нові двигуни, може стати наступне покоління кросовера Toyota Harrier.

Реклама

Очікується, що новий Harrier оснастять 1,5-літровим турбомотором, хоча точні характеристики поки що не розкриті. Цей двигун розроблений для використання в моделях класів B і C в атмосферному варіанті та класах C і D у версії з турбонаддувом. Вища версія двигуна буде доповнена стартер-генератором та повноцінним електромотором.

Нове покоління Harrier, ймовірно, отримає стильний та аеродинамічний дизайн, з низьким капотом і унікальними пропорціями, які нададуть йому вигляду компактного позашляховика.

Офіційна прем’єра нового Toyota Harrier запланована на 2026 рік.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!