Оновлений BMW 7 Series потрапив на шпигунські фото під час тестування

Час читання: 2 хв.
0
Оновлений BMW 7 Series потрапив на шпигунські фото під час тестування

Фотошпигуни CarBuzz у Іспанії сфотографували тестову версію оновленого BMW 7 Series. Нинішня модель G70 дебютувала у квітні 2022 року і залишається на ринку відносно недовго. Однак з огляду на те, що інші моделі BMW отримують новий дизайн, натхненний концепціями Neue Klasse, оновлення для 7 Series здається логічним кроком. Судячи з фотографій, оновлення включатиме зміни передньої і задньої частин автомобіля, а також інтер’єру.

Хоча важко визначити точні зміни через камуфляж, здається, що радіаторна решітка оновленої 7 Series буде менша і більше схожа на ту, що встановлена на новій BMW 5 Series. Водночас фари, імовірно, матимуть окремий дизайн у порівнянні з 5 Series. Тимчасові блоки освітлення дають уявлення про їхнє розташування, а основні системи освітлення залишаться нижче капота.

Реклама

Задні ліхтарі, ймовірно, отримають новий дизайн з оновленими графічними елементами, а також буде дещо перероблена задня частина. Квадратні вихлопні труби, які раніше були ексклюзивом для M-моделей, тепер присутні на цьому прототипі, що вказує на те, що топова версія 760i залишиться з 4,4-літровим V8 з подвійним турбонаддувом. В інтер’єрі очікуються незначні оновлення оздоблення та остання версія інформаційно-розважальної системи Drive, але загальний дизайн салону залишиться знайомим.

G70 ще досить новий на ринку, тому навряд чи BMW планує запуск оновлення найближчим часом. Як правило, BMW вносить оновлення Life Cycle Impulse через три-чотири роки після виходу нової моделі, і, згідно з чутками, рестайлінг 7 Series може бути запущено в липні 2026 року.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!