Mitsubishi анонсує вихід Outlander PHEV 2024 року

Час читання: < 1 хв.
0
Mitsubishi анонсує вихід Outlander PHEV 2024 року

2024 рік продовжує бути насиченим новинками для Mitsubishi. Після випуску моделей ASX і Colt, створених на основі Renault Captur і Clio відповідно, японський виробник оголосив про презентацію нового Outlander PHEV, яка відбудеться 1 жовтня у Мадриді.

На тизері видно частину дизайну нового великого позашляховика. Впадає в око велика решітка радіатора, виконана у фірмовому стилі останніх моделей Mitsubishi. Компанія підкреслює, що силует автомобіля базується на японській концепції “I-Fu-Do-Do”, що означає справжність і величність.

З моменту запуску першого покоління у 2013 році було продано понад 200 000 одиниць Outlander PHEV. Остання версія спеціально розроблена для європейського ринку. Поки немає точних даних про потужність та запас ходу на електротязі, але відомо, що автомобіль буде оснащений двома моторами та системою повного приводу.

Попереднє покоління Outlander PHEV оснащувалося 2.4-літровим бензиновим двигуном потужністю 135 к.с. та двома електромоторами: переднім на 82 к.с. та заднім на 95 к.с., що забезпечували запас ходу на електротязі близько 40 км завдяки батареї ємністю 13,8 кВт·год.

У поточній лінійці Mitsubishi єдиним гібридним позашляховиком є ​​Eclipse Cross із загальною потужністю силової установки 187 к.с. Батарея має ємність 13,8 кВт·год, а заявлений запас ходу перевищує 50 км.

Очікується, що нова генерація Outlander отримає оновлену батарею, а загальна потужність системи може значно перевищити 250 к.с. Багато технологій буде запозичено у партнерів по альянсу – Renault і Nissan.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!