В мережі з’явилися ексклюзивні фото нового Kia Sportage 2026

Час читання: 2 хв.
0
В мережі з'явилися ексклюзивні фото нового Kia Sportage 2026

Kia Sportage 2026 модельного року був помічений під час випробувань у Європі, демонструючи значні оновлення в дизайні. Фотошпигуни зняли короткобазну версію в Німеччині, на якій видно нову передню частину з оновленими решітками радіатора та світловими приладами. Дебют моделі очікується наприкінці цього або на початку наступного року.

Kia планує фейсліфтинг для двох версій Sportage: меншої європейської моделі та більшої версії для США. Шпигунські знімки зосереджені на європейському варіанті. На фото видно нову передню панель з широкою решіткою радіатора, вертикальними фарами та оновленим бампером з новими повітрозабірниками і протитуманними фарами.

Інтер’єр оновленого Sportage поки що залишається загадкою, оскільки шпигунські фото не розкривають салон. Очікується, що Kia представить оновлені дисплеї, модернізовані перемикачі та покращені системи допомоги водієві, що підвищить безпеку і зручність.

Подробиці про силові агрегати ще не розкриті. Нинішній Sportage пропонує різні варіанти двигунів, включаючи турбований 1,6-літровий чотирициліндровий з легкою гібридною технологією, гібридний варіант потужністю 226 к.с. та plug-in hybrid з потужністю 261 к.с. і запасом ходу до 70 км на електротязі.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!