У наступному поколінні BMW X5 повністю перероблять дизайн (фото)

Час читання: 2 хв.
0
У наступному поколінні BMW X5 повністю перероблять дизайн

BMW X5 готується до випуску нової моделі, яка, ймовірно, побачить світ наступного року. Шпигунські фотографії, зроблені британським сайтом «AutoExpress», дають перше уявлення про цю модель.

На відміну від X3, який має електричний аналог (iX3), X5 продовжить випускатися на платформі CLAR. Ця адаптивна платформа дозволяє використовувати як бензинові, так і електричні силові агрегати, що може свідчити про ймовірність появи iX5 у майбутньому.

На шпигунських фото X5 зображений як гібрид (PHEV), що підтверджується наявністю зарядного порту і вихлопної труби.

Передня частина автомобіля схожа на електричний позашляховик Neue Klasse з затемненими гратами радіатора і гладкими фарами, що обволікають.

Збоку новий X5 відрізняється довшою колісною базою порівняно з X3, що можна побачити завдяки додатковій стійці в задньому склі. Задня частина зберігає звичний силует з похилими дверима багажника і спойлером на даху.

Інтер’єр прототипу натякає на зміну двоекранного компонування поточного X5. Новий дизайн передбачає більший центральний сенсорний екран у поєднанні з меншою цифровою панеллю приладів за кермовим колесом, схожий на компонування концепт-кара Vision Neue Klasse X.

Щодо технічних характеристик, з’явилися чутки, що новий X5 не матиме 4-циліндрових двигунів. Базова модель буде оснащена 6-циліндровим дизелем у модифікації Drive30d, а продуктивніша версія — xDrive40d.

Бензинові варіанти, ймовірно, включатимуть 6-циліндровий двигун з гібридною (PHEV) технологією, який матиме більший запас ходу на електротязі порівняно з актуальним кросовером.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!