Honda Passport нового покоління показали на відео

Час читання: < 1 хв.
0
Honda Passport нового покоління показали на відео

Нове покоління Honda Passport, призначене для американського ринку, вже з’явилося на відео, опублікованому на офіційному YouTube-каналі Honda. Особливим акцентом стало викриття моделі TrailSport з повітрозабірником на капоті, що обіцяє значні можливості для позашляхової їзди. Прем’єра новинки запланована до кінця поточного року, а продажі розпочнуться в початкових місяцях 2025 року.

Honda Passport, японський кросовер для США, є п’ятимісною версією Honda Pilot. Останнє оновлення моделі відбулося у 2023 році, і зараз настав час для нового покоління. Продажі поточного покоління Passport у США значно знизилися до 16,3 тисячи екземплярів за першу половину 2024 року, що стимулює Honda до випуску нової моделі, сподіваючись на відновлення популярності.

Оновлений дизайн моделі включає нові радіаторні грати з чотирма шестикутними прорізами, велику емблему і помаранчевий шильдик TrailSport. Також він отримає C-подібну оптику, масивний повітрозабірник на капоті і, за неофіційними даними, перебудовану підвіску та додатковий захист кузова. Деталі щодо салону наразі не розголошені.

Нинішнє покоління Honda Passport пропонується у США з атмосферним двигуном об’ємом 3,5 літра і дев’ятиступінчастою автоматичною коробкою передач. Інсайдери підозрюють, що нове покоління може отримати 10-ступінчасту коробку передач і модернізований двигун, що забезпечить більшу потужність над нинішніми 284 кінськими силами і 355 Нм крутного моменту.

Очікуємо більше подробиць про новий Honda Passport в найближчі місяці.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!