Новий електрокросовер Honda Ye S7: що відомо про характеристики та особливості

Час читання: 2 хв.
0

Honda готується випустити на китайський ринок новий електричний кросовер Ye S7. Його дизайн був представлений на офіційних зображеннях ще в середині квітня, а тепер у базі Мінпрому КНР з’явилися нові фото і перші технічні характеристики. Повна прем’єра моделі запланована на поточний рік.

Габарити Honda Ye S7 складають 4750 мм в довжину, 1930 мм у висоту, 1625 мм у ширину, з колесною базою 2930 мм. Кути в’їзду та з’їзду становлять 17 і 24 градуси відповідно. Вага автомобіля в спорядженому стані – 2305 кг.

Кросовер отримає двомоторну силову установку загальною потужністю 476 к.с. Передні колеса приводитиме в рух електромотор потужністю 204 к.с., задні – електромотор з потужністю 272 к.с. Максимальна швидкість автомобіля становитиме 180 км/год. Інформація про батарею та запас ходу наразі не розголошується, але відомо, що акумуляторні блоки буде постачати компанія CATL.

Раніше Honda повідомила, що Ye S7 базується на спеціальній платформі електромобілів eArchitecture W з повністю незалежною підвіскою. Виробляти новинку будуть на спільному підприємстві з Dongfeng. Одночасно інше спільне підприємство Honda з GAC розпочне виробництво електричного кросовера Ye P7. Це технічно одна й та ж модель, але з трохи відмінним екстер’єрним дизайном, що є типовим для китайського ринку. Обидва варіанти отримають схожий дизайн інтер’єру з триспицевим кермом, компактною панеллю приладів під вітрове скло, великим центральним сенсорним екраном і парою моніторів у дверях для відображення зображень з камер заднього виду.

У планах на 2025 рік також включено випуск ліфтбека GT в лінійці Honda Ye, а до 2027 року планується розширення лінійки до шести моделей.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!