Новий Nissan Rogue адаптували для умов українських доріг

Час читання: < 1 хв.
0
Новий Nissan Rogue адаптували для умов українських доріг

Лінійку Nissan Rogue 2025 (американського близнюка моделі X-Trail) поповнила нова версія Rock Creek Edition, підготована до бездоріжжя. Подробиці були розкриті на офіційному сайті Nissan.

Новий Nissan Rogue Rock Creek Edition вирізняється особливою решіткою радіатора, захисним пластиковим обвісом та чорним глянцевим декором на кузові. Також додані яскраво-червоні буксирувальні гаки, багажник на даху та позашляхові шини Falken Wild Peak розміром 235/65 R17. Автомобіль доступний у білому, чорному, сірому або бежевому кольорі.

Салон Nissan Rogue Rock Creek Edition оздоблений водостійкими матеріалами та оснащений додатковою 12-вольтною розеткою. До комплектації входять підігрів сидінь, електропривід крісла водія, система напівавтономного руху ProPilot Assist 2.1 та камери кругового огляду з позашляховим режимом. За додаткову плату доступний пакет Premium, який включає електроприводи сидіння пасажира та дверей багажника, підігрів керма та бездротову зарядку смартфонів.

Nissan Rogue Rock Creek Edition обладнаний 1,5-літровим бензиновим турбомотором потужністю 204 к. с. та безступінчастим варіатором. Повний привід доповнений системою допомоги на спуску, що забезпечує покращені характеристики для бездоріжжя.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!