Авто

Нове покоління BMW 1 Series вже з’явилося в продажу (фото)

Share

Новий BMW 1 Series вже доступний для продажу. Цей компактний автомобіль від баварського виробника пройшов повне оновлення і готовий конкурувати з популярними преміальними і масовими моделями, такими як новий Golf і Mercedes A-Class.

BMW здивувала ринок, представивши спортивну модель M135 xDrive одразу після базових версій, що не є типовим кроком для автомобільної індустрії. Разом з цією моделлю на ринок ввели оригінальні аксесуари з логотипом M Performance, які роблять авто ще більш ексклюзивним і агресивним.

На перший погляд BMW M135 xDrive 2025 може здатися схожим на попередню модель, але відзначаються незначні, але важливі зміни: передній бампер тепер оснащений тонким спойлером, розділеним на три частини з аероелементами по краях. Бічні спідниці також отримали аероелементи під задніми дверима, а спойлер на кришці багажника став більшим і масивним.

Крім того, BMW впровадила нові аксесуари, такі як аеродинамічні елементи «canard» для переднього бампера, декоративні бічні наклейки, антену у вигляді акулього плавця та корпуси дзеркал з карбонового волокна. Широкий вибір легкосплавних дисків діаметром до 20 дюймів з різними дизайнами також доступний для покупців.

Інтер’єр BMW M135 отримав оновлення зі шкіряною та алькантаровою оббивкою для спортивних сидінь з інтегрованими підголівниками. Рульове колесо обтягнуте алькантарою і прикрашене декоративним потрійним рядком у кольорах BMW M, з червоною міткою на 12 годині і центральним підлокітником з імпресивним оздобленням. В даний час це є доступне в каталозі оригінальних аксесуарів M Performance, але BMW планує розширити асортимент у найближчі місяці.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Миськів Роман

Людина яка фанатіє від спортивних автомобілів і полюбляє грати у авмобільні ігри.

Опублікував
Миськів Роман
Tags: BMW

Останні записи

Зовнішність оновленого Renault Austral розкрили до прем’єри

Зовнішність оновленого Renault Austral розкрита до офіційної прем'єри. Хоча модернізований позашляховик надійде в продаж не…

16.09.2024

Відбувся офіційний дебют Volkswagen Transporter нового покоління

Volkswagen представив нове покоління свого популярного фургона середнього класу – Volkswagen Transporter T7. Модель доступна…

16.09.2024

Названо головну перевагу китайських електрокарів

Китайські електромобілі продовжують зміцнювати свої позиції на світовому ринку, поступово витісняючи великі західні автомобільні бренди.…

16.09.2024

BMW випустила обмежену партію сучасних X5, виконаних у стилістиці кросовера кінця 1990-х

Баварська компанія почала продаж спеціальної версії кросовера X5 Edition 25 Jahre, призначеної для канадського ринку…

16.09.2024

Новий зелений знак обмеження швидкості з’явився на дорогах Європи

У деяких європейських країнах вже можна побачити дорожні знаки круглої форми з зеленим обідком. Наразі…

15.09.2024

Штраф за використання протитуманних фар: Що потрібно знати водіям в Україні

Протитуманні фари часто використовуються водіями для покращення видимості, але не всі українці знають, чи дозволено…

15.09.2024