Skoda запускає на ринок нову версію Superb Business Edition

Час читання: < 1 хв.
0
Skoda запускає на ринок нову версію Superb Business Edition

Skoda Superb змінює свій асортимент, замінюючи версію First Edition на нову Business Edition. За останніми новинами, в Європі майже закінчилися запаси First Edition, і тепер на зміну їй приходить Business Edition.

Однак що нового пропонує Business Edition? Практично нічого. Skoda Superb у цій версії постачається з безключовим доступом, 13-дюймовим сенсорним екраном з навігацією та тризонним клімат-контролем як стандартним обладнанням, так само як і First Edition. Основна відмінність полягає у ціні: Business Edition коштує 44 490 євро, у версії Combi – 45 990 євро, що на 1 000 євро дорожче за попередню версію. First Edition тепер доступна лише в наявності на складі.

Підвищення ціни стосується тільки моделі з двигуном 1.5 TSI MHEV, тоді як плагін-гібрид залишається за колишньою ціною 46 990 євро і доступний тільки в кузові Combi. Зараз Skoda Superb доступний лише у версії Business Edition, але з можливістю різних опцій на будь-який смак. У найближчому майбутньому, безумовно, з’являться інші конфігурації моделі.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!