Volkswagen Golf отримав помаранчеву версію з ексклюзивними особливостями

Час читання: < 1 хв.
0
Volkswagen Golf отримав помаранчеву версію з ексклюзивними особливостями

Volkswagen представив нові версії Golf: R-Line Edition та тимчасову Oranje Edition, приурочену до чемпіонату Європи з футболу. Хоча модель Golf R ще очікує на вихід, покупці вже можуть замовити оновлені версії зі спортивними деталями та додатковими опціями.

Golf R-Line Edition має спортивні бампери, 18-дюймові легкосплавні колісні диски, темне заднє скло, бездротовий зарядний пристрій для смартфонів, LED-плюс освітлення, спортивні передні сидіння з підігрівом та шкіряне кермо з підігрівом. Версія з двигуном на 150 к.с. і 6-ступінчастою механічною коробкою передач коштує від 43 490 євро. Варіант з DSG та 115-сильною м’якою гібридною системою додає 1 000 євро, а модель з DSG та 150 к.с. оцінюється в 46 490 євро у версії R-Line Edition.

Тимчасова Oranje Edition, створена спеціально до Чемпіонату Європи з футболу, пропонується за ціною базової моделі, але з розширеним комплектом опцій. Вона включає більш розкішні LED-фари, темне заднє скло, 18-дюймові легкосплавні диски, бездротовий зарядний пристрій для смартфонів, камеру заднього виду, безключовий доступ та електропривод дзеркал з підігрівом і складанням.

Ці нові версії Golf надають більше можливостей для налаштування та підвищують комфорт, пропонуючи сучасні функції та стильний дизайн.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!