Новий Lexus ES вже доступний в Україні

0
914

Новий ES дебютував на Міжнародному автосалоні в Пекіні у квітні цього року, ставши наступником не лише попереднього покоління ES, а й задньоприводного седану Lexus GS.

В Україні новий ES представлений у модифікації ES 250 з абсолютно новим 2,5-літровим* чотирьохциліндровим бензиновим двигуном потужністю 203 к.с. (152 кВт) та 8-ступеневою АКПП у трьох комплектаціях на вибір: Business, Executive, Luxury.

Про це повідомили представники Лексус в Україні.

ES сьомої генерації побудований на абсолютно новій платформі GA-K; автомобіль став довшим (+60 мм), нижчим (-5 мм) та ширшим (+45 мм), а також отримав довшу колісну базу (+50 мм).

Екстер’єр седана помітно змінився та став ще більш виразним та емоційним. Новий ES отримав елегантні і водночас спортивні обриси, гострокутні передні фари і масивний рельєфний бампер. Палітра кольорів кузова ES має 10 відтінків, серед яких нові бежевий та зелений кольори.

Салон седана ES має збільшений простір для пасажирів другого ряду сидінь, зручну архітектуру передньої панелі та центральної консолі, а також вирізняється високоякісними матеріалами оздоблення та сучасним обладнанням. У базову комплектацію входить люк, шкіряне оздоблення сидінь, електропривод передніх крісел, медіасистема з 8-дюймовим екраном і сенсорною панеллю керування та 10 подушок безпеки.

Опційно доступні комплекс систем активної безпеки Lexus Safety System+ другого покоління, мультимедійний комплекс з 12,3-дюймовим екраном (навігація, голосове розпізнавання, Remote Touch), електрорегулювання рульової колонки, вентиляція передніх сидінь, панорамний дах та преміальна акустика Mark Levinson PurePlay з 17 динаміками, розміщеними особливим чином для створення оптимальної тональності звучання.

Окремо варто відзначити систему Lexus Safety System+ другого покоління, яка допомагає не лише захистити водія і пасажирів, а й уникнути небезпеки зіткнення.

Новий ES створено, щоб перевершувати сподівання. Неповторний і динамічний вигляд екстер’єру доповнюється всередині затишного салону не менш новаторськими засобами безпеки, інтуїтивно зрозумілими технологіями та безпрецедентним комфортом. Lexus ES змушує переосмислити уявлення про те, яким може бути розкішний седан.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!