Компанія Volkswagen запускає стильну лінійку Black Edition

Час читання: < 1 хв.
0
Компанія Volkswagen запускає стильну лінійку Black Edition

Volkswagen запроваджує нову комплектацію Black Edition у свою лінійку, яка буде доступна для замовлення з 4 липня. Нова версія буде пропонуватися для оновлених моделей Volkswagen Golf хетчбек, Polo, кросовера T-Roc та купе Taigo.

Комплектація Black Edition займає позицію вище R-Line у ​​структурі комплектацій Volkswagen і включає чорні стилістичні елементи: чорний дах, рейлінги, легкосплавні диски, бічні дзеркала та інші зовнішні деталі, а також тоновані задні стекла. Колеса у комплектації Black Edition більші за стандартні: 17-дюймові диски у Polo та 18-дюймові в інших моделей.

Також Black Edition включає додаткові опції, такі як покращені світлодіодні фари, підігрів передніх сидінь та бездротову зарядку для смартфонів, хоча додаткові функції можуть змінюватися залежно від моделі.

Реклама

Особливо привабливою є ціна переходу від R-Line до Black Edition: для моделей Polo та Taigo вона становить всього £500, додаючи опції на суму майже £3 000. Вибір комплектації Black Edition для Golf та T-Roc збільшить їхню вартість на £1 000, але в випадку T-Roc це включає опції на суму до £3 875.

Polo Black Edition доступний з 113-сильним 1,0-літровим бензиновим двигуном, з’єднаним із автоматичною коробкою передач DSG. Taigo Black Edition пропонує той самий 1,0-літровий двигун з вибором між механічною коробкою передач або автоматичною DSG, а також доступний варіант із 148-сильним 1,5-літровим двигуном.

Моделі T-Roc та Golf Black Edition оснащені виключно 148-сильним 1,5-літровим двигуном. У Golf цей двигун доступний як із механічною, так і з автоматичною коробкою передач, тоді як у T-Roc тільки з автоматичною.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!