Електричний Hyundai Ioniq 5 оновився та подешевшав

Час читання: < 1 хв.
0
Електричний Hyundai Ioniq 5 оновився та подешевшав

Hyundai представила оновлену версію Ioniq 5, яка тепер пропонується за більш привабливою ціною. Електромобіль отримав нові акумулятори, які дозволяють проїжджати до 570 км за циклом WLTP, що перевищує попередній максимальний запас ходу у 507 км.

Зниження ціни також стало приємною несподіванкою для покупців. Початкова вартість Ioniq 5 тепер складає 42 995 євро за версію Style з акумулятором на 63 кВт-год, яка забезпечує пробіг до 440 км. Це значно нижче за попередню ціну, яка починалася від 49 295 євро за версію з батареєю на 58 кВт-год. Модель з акумулятором на 84 кВт-год, що дозволяє проїжджати до 570 км, тепер коштує від 46 995 євро, що також дешевше в порівнянні з колишньою ціною у 52 895 євро.

У базовій комплектації Style покупці отримують світлодіодні денні ходові вогні, тонування скла, камеру заднього виду, систему допомоги під час руху по шосе та підтримку Android Auto і Apple CarPlay. Для тих, хто хоче більше, Hyundai пропонує спортивну версію N Line з унікальними бамперами, бічними спідницями та 20-дюймовими легкосплавними дисками. У салоні цієї версії встановлені спортивні сидіння та кермо з контрастним червоним рядком.

Реклама

Нові моделі Hyundai Ioniq 5 надійдуть у продаж цього літа, пропонуючи покупцям покращені характеристики та вигідніші ціни.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!