Як виглядатиме найдоступніший електромобіль BMW

Час читання: < 1 хв.
0

BMW активно розробляє нову лінійку електромобілів під назвою Neue Klasse, плануючи випустити шість моделей протягом двох років, починаючи з 2025 року. Ці автомобілі будуть абсолютно новими і не матимуть нічого спільного з нинішніми моделями концерну. Серед новинок з’являться і недорогі компактні моделі i1 та i2.

BMW працює над створенням сімейства електромобілів на основі повністю нової електричної платформи “Neue Klasse”. В рамках цієї архітектури розробляються дві платформи – для компактних та середньорозмірних моделей. Першими у виробництво підуть моделі середнього класу на платформі NAx. Ці концептуальні моделі, серед яких седан Vision Neue Klasse та кросовер Vision Neue Klasse X, дають уявлення про майбутню дизайн-мову BMW.

Реклама

Діджитал-художник припустив, що дизайн передка та боковин седана Vision Neue Klasse стане загальним для всіх легкових моделей нової родини. Оформлення задньої частини, на думку художника, буде схоже на кросовер Vision Neue Klasse X. При цьому лінія скління на компактних моделях відрізнятиметься від середньорозмірних автомобілів. На своїх ескізах художник використав графіку поясної лінії, знайому по кросоверу BMW X2 двох поколінь, і відмовився від екзотичних висувних ручок, віддаючи перевагу простим дверним ручкам утопленого типу, які вже використовуються на багатьох моделях BMW.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!