У Києві помітили надзвичайно потужний кросовер Lamborghini вартістю понад півмільйона доларів

Час читання: 2 хв.
0
У Києві помітили надзвичайно потужний кросовер Lamborghini вартістю понад півмільйона доларів

У Києві було зафотографовано особливий кросовер Lamborghini Urus, який був підданий тюнінгу в німецькому ательє Mansory. Цей проект, відомий під назвою Mansory Venatus, вражає своїм агресивним та стильним дизайном. Автомобіль отримав змінену передню частину, карбоновий капот, обвіс та дифузор. На задній частині встановлені спойлер на даху та антикрило, а також великі 24-дюймові диски YN.5 Air з низькопрофільними шинами.

Салон Lamborghini Urus Mansory оббитий розкішною шкірою та карбоном, причому покупець може обрати яскраві та нестандартні кольори для оздоблення.

Реклама

Тюнінг від Mansory також може покращити потужність двигуна. За додаткову плату потужність 4,0-літрового V8 твін-турбо може бути збільшена з 650 до 745, 820 або навіть 900 к.с. Найпотужніший варіант може розігнатися до 100 км/год за 2,9 секунди і розвивати швидкість до 323 км/год.

Модель Mansory Venatus випускається обмеженими серіями, а вартість автомобіля перевищує 500 000 доларів. Конкретний екземпляр кросовера Lamborghini Urus Mansory, зареєстрований під словацькими номерами, належить іноземному власнику.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!