Представлено оновлений електроседан Genesis G80: збільшена база та покращена батарея

Час читання: 2 хв.
0
Представлено оновлений електроседан Genesis G80: збільшена база та покращена батарея

У Кореї було представлено оновлений електричний седан Genesis G80. Його довжина збільшилась на 130 міліметрів порівняно з попередньою моделлю, а також була збільшена ємність тягової батареї на 8,2 кВт·год. Ці оновлення роблять модель ще комфортнішою і наближають її до флагманського седана G90.

Genesis G80 з бізнес-класу тепер зробив крок у бік представницького класу. Колісна база тепер становить 3139 мм, що дозволило підвищити комфорт пасажирів заднього ряду до рівня, подібного до лімузинів. Вони отримали крісла-реклайнери, персональні дисплеї, електроприводи дверей та шторки на вікнах.

Усередині автомобіля передню панель прикрашають два дисплеї — комбіновані прилади та медіасистема, об’єднані в один 27-дюймовий вигнутий блок. Зовнішні зміни обмежені новими повітрозабірниками на передньому бампері, різноманітними литими дисками та додатковими хромованими елементами.

Ємність батареї зросла з 87,2 кВт·год до 95,4 кВт·год, що призвело до помітного збільшення запасу ходу з 427 до 475 кілометрів за корейським їздовим циклом. Щодо двигунів конкретна інформація не надається, але ймовірно, що модель зберегла два двигуни з загальною потужністю 370 к.с. та крутним моментом 700 Нм.

Продажі новинки в Кореї розпочнуться в серпні, а на інших ринках треба буде почекати трохи довше. Оновлений електроседан G80 у виконанні Magma також буде представлений на Фестивалі швидкості у британському Гудвуді.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!