Mitsubishi Delica D:6 вражає своїм дизайном і ціною

Час читання: 2 хв.
0
Mitsubishi

Mitsubishi готує цілий список нових моделей, які з’являться у її лінійці у 2026 році. І одним із найцікавіших серед них вважається нове покоління знаменитого позашляхового мінівена Delica. Розробка автомобіля з індексом D:6 ведеться згідно із планом компанії, а її дизайн уже давно затверджений. І, як пише японське видання Best Car Web, він може шокувати фанатів цієї моделі.

В основу серійної Delica D:6 має лягти футуристичний концепт-кар D:X, представлений на виставці Japan Mobility Show 2023. Автомобіль втілить у собі концепцію дизайну «абсолютна безпека, значний простір та визначні ходові якості».

Машина має отримати кардинально нову передню і задню частини кузова, які будуть виглядати максимально незвично і сучасно в порівнянні з застарілим кузовом D:5. При цьому боковини нової «Деліки», швидше за все, зроблять традиційнішими, що відсилають до попередніх ітерацій цього мінівену.

Довжина новинки складе 4,9 метра, ширина і висота – 1,9 метра, а колісна база виявиться дорівнює 2,9 метрам.

Важливим моментом у проекті нової Delica вважається її інтер’єр, а якщо бути точнішим його компонування. Інсайдери пишуть, що всередині мінівена всі крісла будуть оснащені так званою «панорамною» функцією, яка дозволить рухати їх не тільки на всі боки, а й вгору, а також вниз, чим забезпечить пасажирам найкращу оглядовість з кабіни.

Технічна частина нової Delica все ще засекречена, але журналісти з Японії впевнені, що машині дістанеться гібридна силова установка на 320 кінських сил, що складається з удосконаленого 2,4-літрового двигуна, зв’язку якого складе електромотор та модернізована електрична система повного приводу 4WD S-A.

Як орієнтовна ціна машини називають суму від 5,5 до 6 мільйонів ієн (від 1,1 до 1,4 мільйона гривень), яка перевищить вартість актуальної «Деліки» всього на 1 мільйон ієн (220 тисяч гривень).

Прем’єру нової Delica D:6 чекають восени 2026 року.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!