Новий 7-місний кросовер Dacia з’явиться восени і буде трохи дорожчим за Duster

Час читання: < 1 хв.
0
Новий 7-місний кросовер Dacia з'явиться восени і буде трохи дорожчим за Duster

Dacia офіційно оголосила про терміни прем’єри нового кросовера Bigster, який стане флагманом у SUV-лінійці цього румунського автовиробника. Як повідомляють представники компанії, дебют моделі, збудованої на платформі Renault Duster, відбудеться восени цього року.

За інформацією французького порталу Motors Actu, серійна версія кросовера Bigster буде представлена на автосалоні в Парижі, який проходитиме з 14 по 20 жовтня 2024 року. Водночас продажі розпочнуться лише на початку 2025 року.

Bigster буде побудований на тій самій архітектурі, що й кросовер Dacia Duster третього покоління (CMF-B). Головною відмінністю нової моделі стане подовжений кузов (4,6 метра проти 4,3 метра у Duster), а також наявність трьох рядів сидінь у топових версіях.

Поки що інформації про двигуни нового паркетника Dacia немає, але ходять чутки, що агрегатна лінійка перейде від Duster до Bigster практично без змін.

Спочатку Bigster буде доступний тільки в передньопривідній версії, але пізніше з’явиться і варіант з повним приводом (4WD) для 7-місного кросовера.

Цінова політика щодо Bigster поки не розкрита, проте французькі ЗМІ зазначають, що новинка буде приблизно на 3 тисячі євро дорожча за базовий Duster третього покоління, який у Європі зараз коштує від 18 950 євро.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!