У гаражі знайшли половину суперкара Ferrari

Час читання: < 1 хв.
0
У гаражі знайшли половину суперкара Ferrari

У центрі Лос-Анджелеса в одному з підземних гаражів знайшли унікальний об’єкт – половину кабріолета Ferrari Mondial 8 1981 року. Цю незвичайну знахідку показали у відео на Youtube-каналі effspot.

Ferrari Mondial 8 був розрізаний навпіл поздовж. Існує кілька версій щодо причин цього. За однією з них, авто розрізав автодилер, щоб показати потенційним покупцям внутрішнє наповнення автомобіля. Інша версія свідчить, що автомобіль знімався у фільмі «Перегони «Гарматне ядро»» (Cannonball Run), де за сюжетом його розрізали надвоє. Є також жартівлива версія, що Ferrari належав чоловікові, який розлучався, і його дружина вимагала половину автомобіля.

Пізніше цей розрізаний Ferrari Mondial 8 перетворили на атракціон, обладнавши його ігровою приставкою Sony Play Station, DVD-плеєром та екранами. Врешті-решт половину автомобіля продали за $7500.

Ferrari Mondial у 80-х роках була найдоступнішою моделлю марки. З 1980 по 1993 рік випущено понад 6000 купе і кабріолетів. Конкретно цей автомобіль був оснащений 3,0-літровим двигуном V8 потужністю 210 к.с.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!