Nissan анонсувала вихід нового середньорозмірного пікапа

Час читання: < 1 хв.
0
Nissan анонсувала вихід нового середньорозмірного пікапа

Компанія Nissan активно готується до випуску середньорозмірного пікапу для бразильського ринку, що стане конкурентом моделям Fiat Toro та Chevrolet Montana. Про це оголосив Гай Родрігес, президент Nissan у Латинській Америці, під час зустрічі з журналістами у Сан-Паулу.

Разом з президентом Nissan Brasil, Гонсало Ібарсабалом, Родрігес обговорив успіх стратегії розвитку бренду в Бразилії, підтвердивши плани випуску нових кросоверів, включаючи оновлений Kicks, а також вперше розкрив плани на створення середньорозмірного пікапа.

Вже раніше в квітні Motor1.com повідомляв про плани Nissan вийти на ринок пікапів з новою моделлю, заснованою на концепті Niagara, який був представлений в Бразилії.

Новий пікап від Nissan буде виготовлятися на заводі в Санта-Ізабель, Аргентина, і базуватиметься на платформі RMGP. Ця платформа, яка підготовлена для можливостей електрифікації, підходить для автомобілів довжиною від 4 до 5 метрів з колісною базою від 2,60 до 3 метрів. У випадку пікапів Nissan, довжина складатиме близько 4,90 метра, а колісна база – 2,95 метра. Для порівняння, Fiat Toro має розміри 4,91 метра завдовжки та 2,99 метра колісної бази.

Незважаючи на загальну платформу, новий пікап буде мати унікальний стиль та оздоблення, а також можливість в майбутньому оснащення системою E-Power. Дизайн автомобіля розробляється у дизайн-центрі Nissan у Бразилії з використанням інструментів штучного інтелекту.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!