Представлено нове покоління Renault Koleos 2025

Час читання: 2 хв.
0

У Південній Кореї на автошоу в Пусані презентували новий Renault Koleos третього покоління. Кросовер вийде на ринок восени і буде виготовлятися на колишньому підприємстві Samsung Motors. Його подробиці розкрили на офіційному сайті Renault.

Renault Grand Koleos, що є модифікацією Geely Monjaro, відрізняється від свого донора значними зовнішніми та внутрішніми змінами. В основі цього кросовера лежить платформа CMA від Volvo XC40. Основні відмінності включають безрамкову решітку радіатора, масивніші бампери, нові двері, а також змінений салон з трьома дисплеями на передній панелі.

Розміри нового Renault Grand Koleos також вражають: він сягає 4780 мм у довжину з колісною базою 2820 мм. Усередині присутній об’ємний багажник від 562 до 2034 літрів, що робить його досить просторим для пасажирів та вантажу.

Щодо оснащення, автомобіль обладнаний трьома зонами клімат-контролю, проєкцією на лобове скло, акустикою від Bose, паркувальним автопілотом, камерою кругового огляду та різними системами безпеки. Варіант Esprit Alpine представлений з синім декором і 20-дюймовими дисками.

За силовим агрегатом, Renault Grand Koleos буде доступний лише у гібридній версії, яка об’єднує 1,5-літровий бензиновий турбочетвірка і електромотор, що разом дають 245 к.с. Це дозволяє автомобілю розганятися до сотні за 7,9 секунди, з витратою палива в середньому 4,3 літри на 100 кілометрів.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!