BMW відродить 6-Series і відправить у відставку кросовер XM

Час читання: < 1 хв.
0
BMW відродить 6-Series і відправить у відставку кросовер XM

BMW має намір оптимізувати свій модельний ряд, залишаючи осторонь плани щодо відновлення 6 серії та відмови від бензин-електричного кросовера XM. За інформацією Automotive News, компанія розглядає можливість відновлення купе та кабріолета 6 серії, які могли б з’явитися у другій половині 2026 року.

Виробництво цих моделей, за джерелами, може замінити 8 серію, яка наближається до завершення свого циклу. При цьому, деякі джерела, зокрема BMWBlog, спростовують ці дані, стверджуючи, що немає жодних планів щодо повернення 6 серії. Це підтверджується й представниками самої компанії BMW.

Купе та кабріолет 6 серії будуть базуватися на модульній платформі CLAR, що дозволяє встановлювати різноманітні силові установки – від бензинових до гібридних та повністю електричних. Однак наразі майбутність цих моделей залишається під питанням і вимагає додаткового уточнення від виробника.

Гібридний суперкросовер XM дебютував менше двох років тому, але стверджується, що його приберуть із лінійки із завершенням життєвого циклу першого покоління. Статися це має наприкінці 2028 року.

BMW працює над чистими електромобілями на платформі Neue Klasse. Офіційно підтверджено , що в новій лінійці буде гарячий електромобіль від BMW M без паливного аналога. Машина з чотиримоторною силовою установкою “перевершить все, що ви коли-небудь бачили”, обіцяють баварці.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!

ПОШИРИТИ
Людина яка фанатіє від спортивних автомобілів і полюбляє грати у авмобільні ігри.