Новий Ford Capri більше не буде колишнім

Час читання: < 1 хв.
0
Новий Ford Capri більше не буде колишнім

Ford анонсував повернення легендарного Capri, який тепер постане в образі електричного купе-кросовера. Офіційна презентація нового Ford Capri відбудеться 10 липня. Хоча його дизайн значно відрізняється від спортивної моделі 1969-1986 років, деякі стилістичні елементи оригінального Capri залишилися.

Тизерні зображення показують, що освітлення нового Capri буде нагадувати подвійні фари Capri Mk3, проте загальний вигляд автомобіля буде сучасним, а не ретро. Capri буде побудований на платформі MEB від Volkswagen, такій самій, як у електричного Explorer.

Модель пропонуватиметься у двох варіантах: задньопривідна версія з потужністю 286 к.с. та повнопривідна версія з потужністю 340 к.с., обидві з акумулятором на 77 кВт-год. Завдяки покращеній аеродинаміці, очікуваний запас ходу складе понад 600 км за стандартом WLTP.

Новий Capri матиме довжину близько 4,5 метра, а його стартова ціна складе близько 50 тисяч євро до застосування державних субсидій. Він вийде у пряму конкуренцію з оновленим Opel Manta, що відтворить знамените суперництво 70-х та 80-х років. Як і Ford, новий Opel буде побудований на базі звичайного SUV, а саме Grandland.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!