Новий BMW X2 отримав нагороду Top Safety Pick

Час читання: < 1 хв.
0

BMW X2 2024 модельного року здобув престижну нагороду Top Safety Pick від Страхового інституту дорожньої безпеки (IIHS). Цей компактний позашляховик отримав високу оцінку за свої показники безпеки та здатність запобігати аваріям.

Для здобуття нагороди Top Safety Pick автомобілі повинні пройти низку суворих випробувань, включаючи тести на мале і помірне фронтальне перекриття, а також оновлені бічні тести. Також враховуються результати тестів на запобігання зіткненням з пішоходами та якість фар, які повинні отримати рейтинг «прийнятно» або «добре» у всіх комплектаціях.

Оновлений BMW X2 2024 оснащений одним типом фар для всіх комплектацій, які отримали високий рейтинг від IIHS. Стандартна система запобігання зіткненню з пішоходами також була оцінена як «добре».

Однак, незважаючи на всі досягнення, X2 не зміг отримати найвищу нагороду Top Safety Pick+ , оскільки не пройшов оновлений тест на помірне перекриття з манекеном на задньому сидінні. Для отримання цієї нагороди потрібна оцінка «добре» або «прийнятно» у цьому тесті. Тим не менш, BMW X2 2024 залишається одним з найбезпечніших автомобілів у своєму класі, пропонуючи водіям і пасажирам впевненість і захист на дорогах.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!

ПОШИРИТИ
Людина яка фанатіє від спортивних автомобілів і полюбляє грати у авмобільні ігри.