Polestar 2 після другого оновлення отримав батарею на 659 кілометрів

Час читання: 2 хв.
0
Polestar 2 після другого оновлення отримав батарею на 659 кілометрів

Компанія Polestar оновила електроліфтбек 2 вдруге з моменту його запуску. Цього разу автомобілю збільшили запас ходу та змінили набір опцій. Продажі модернізованого Polestar 2 вже стартували в Європі та Канаді, а на інших ринках новинка з’явиться до кінця року.

Базова одномоторна версія Polestar 2 Standart отримала нову батарею від китайської компанії CATL на 70 кВт*год, завдяки чому запас ходу зріс з 518 до 554 кілометрів за циклом WLTP. Версія зі збільшеною дальністю пробігу також стала більш далекобійною (659 кілометрів замість 635), проте не уточнюється, за рахунок чого досягнуто це покращення.

Автомобілю переглянули набір кольорів кузова, замінивши базовий відтінок на більш сучасний та додавши нові кольори з палітри Polestar 4. З’явився новий опціональний пакет оздоблення Pro Pack із золотистими акцентами, який включає нові 20-дюймові колісні диски. Пакет Climat Pack об’єднує тепловий насос для батареї, підігрів заднього дивана та керма, а також форсунок омивача. Для салону доступна нова обробка чорною шкірою наппа особливого вироблення.

Зовнішність Polestar 2 практично ніяк не змінилася, але деякі зміни до дизайну вносилися під час попереднього рестайлінгу, який відбувся на початку 2023 року. Тоді ж базовим версіям змінили компонування, перемістивши електродвигун із передньої на задню вісь.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!