Найдешевший Toyota Land Cruiser показаний на нових рендерах

Час читання: 2 хв.
0
Найдешевший Toyota Land Cruiser показаний на нових рендерах

Про плани розширити популярне сімейство Land Cruiser стало відомо ще минулого року, коли Toyota анонсувала новий компактний позашляховик. З тих пір з’ясувалося, що цей автомобіль стане найдешевшим у лінійці «Ленд Крузер» і отримає назву Land Cruiser FJ. Днями незалежні дизайнери з Японії показали, як він виглядатиме.

Для створення рендерів дизайнери використали зображення нового Toyota Land Cruiser 250, представленого в середині минулого року. Враховуючи, що анонс компактного позашляховика відбувся на цьому ж заході, митці припустили, що машини будуть мати багато спільного.

На зображеннях видно, що Land Cruiser FJ має майже ідентичну передню частину кузова з екс-Prado. Автомобіль отримав круглі світлодіодні ДХО, схожі на ті, що використовуються в Land Cruiser 250 у версії First Edition, а також аналогічний бампер, виконаний з чорного пластику замість фарбування в колір кузова.

Додатково автомобіль оснащений ширшим «кросоверним» обвісом по нижній кромці кузова, який плавно переходить в задню частину, де на дверях багажника встановлено повнорозмірне запасне колесо та знайомі вертикальні ліхтарі.

Технічні характеристики новинки поки що не розголошуються. Проте ходять чутки, що основою для машини стане платформа тайського пікапа Toyota Hilux Champ (IMV 0). Якщо це підтвердиться, то позашляховик, як і його родичі, матиме раму, незалежну пружинну підвіску на подвійних поперечних важелях спереду та ресорну підвіску ззаду.

За габаритами позашляховик має бути близьким до компактного кросоверу Toyota Corolla Cross з довжиною близько 4,5-метра, а також шириною і висотою по 1,8-метра.

На прем’єру новинки чекають вже наприкінці 2024 року.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!