З довгобазного Land Rover Defender зробили пікап

Час читання: 2 хв.
0
З довгобазного Land Rover Defender зробили пікап

Нідерландська компанія Heritage Customs пропонує перетворити новий Land Rover Defender на пікап за 155 тисяч євро. У цю суму входять і вихідний автомобіль, і роботи з його переробки. Є можливість заощадити, замовивши лімітовану версію All Blacks, яку оцінюють у 142 500 євро.

Heritage Customs представила новий проект на базі Land Rover Defender. Після випуску кабріолета Valiance Convertible, компанія вирішила створити пікап на основі довгобазного Defender 130. Початкова ціна такого позашляховика становить 155 000 євро (без урахування ПДВ). У вартість входить вихідний Defender 130 X-Dynamic SE, переробка його в пікап, фарбування кузова, оновлення інтер’єру, встановлення «чотириствольного» вихлопу і комплект фірмових коліс діаметром 20 або 22 дюйми.

Процес будівництва Valiance Pickup займає близько трьох місяців. Клієнти можуть обрати колір кузова, варіанти обробки салону (меблева шкіра або стьобана алькантара), декор, наклейки та інші індивідуальні елементи. Вартість перетворення стартує від 155 тисяч євро, а остаточна ціна залежатиме від вибору опцій та бюджету замовника. Пікап оснащується бензиновим 3.0-літровим двигуном потужністю 400 кінських сил і 525 Нм крутного моменту, що працює в парі з восьмишвидкісною автоматичною коробкою передач.

Перетворювати «Дефендери» на щось унікальне любить і британське ательє Project Kahn. Один з останніх проектів фірми – двомісний Flying Huntsman 90 Spyder . Такі машини робитимуть із Defender 90 на заводі в Ковентрі, де збирали Aston Martin One-77. Позашляховики отримають м’який дах, що знімається, і витончені задні обтічники, виготовлені вручну з алюмінієвого сплаву. Другий ряд сидінь не передбачений, тому багажник тут за обсягом такий самий, як у стандартного «Дефендера».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!