Авто

Audi готується оновити флагманський кросовер Q7 (фото)

Share

Після кількох місяців випробувань розробка нової генерації Audi Q7 перейшла на новий етап. Спочатку тестування новинки проводилося в умовах суворого полярного клімату, а тепер інженери перевіряють, як налаштування, виконані на Півночі, адаптуються до вимогливих умов німецького автобану, включаючи перший заїзд на трасі Нюрбургрінг.

Зовнішній вигляд Audi Q7 поки не зазнав значних змін: автомобіль все ще оснащений тимчасовими задніми ліхтарями. Однак нові шпигунські знімки показують, що ця модель отримала більш звичні дверні ручки, ніж ті, що були помічені раніше в Альпах. Найцікавіше в цих знімках – можливість вперше поглянути на інтер’єр.

Audi вирішила повністю оновити салон своєї моделі. Нове багатофункціональне кермо має сучасний і спортивний дизайн, аналогічний тому, що буде представлено в новому Q5. На кермі розташовані сенсорні кнопки. Хоча панель приладів захищена, можна помітити, що вона включатиме до трьох цифрових екранів.

Навіть незважаючи на захисний пластик, можна розглянути, що панель приладів і сенсорна частина мультимедійної системи об’єднані в один блок. основний екран, аналогічний до того, що представлений у новому Q6 e-tron, доповнений ще одним дисплеєм для переднього пасажира, який трохи більше, ніж у електричного SUV. Навіть важелі покажчиків повороту повністю від традиційних.

Новий Audi Q7 стане однією з головних новинок німецької марки, дебют яких заплановано на 2026 рік. Модель буде доступна як з п’ятьма, так і з сімома сидіннями, а також з різними варіантами двигунів: дизельними та гібридними з можливістю підзарядки від мережі. Останні будуть мати запас ходу на електротязі до 100 кілометрів. У базовій комплектації автомобіль отримає систему повного приводу quattro та восьмиступінчасту автоматичну коробку передач S tronic.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Головний редактор видання UaMotors. Захоплюєтся технологіями та новими автомобілями.

Опублікував
Скарбик Павло
Tags: Audi

Останні записи

Toyota C-HR може отримати версію в стилі купе: з’явилися перші зображення

Друге покоління популярного кросовера Toyota C-HR, всупереч очікуванням, не збільшилося в розмірах порівняно з попередньою…

23.09.2024

Експерт розповів, як зміняться ціни на автогаз в Україні до 2024 року

До кінця 2024 року очікується зниження вартості імпортного зрідженого газу, що, у свою чергу, має…

23.09.2024

Як правильно мити двигун: експерт назвав десять головних порад

Під час миття двигуна автомобіля важливо дотримуватись обережності та кількох основних правил, оскільки неправильні дії…

23.09.2024

Нові вікові правила для водіїв в Україні: кого можуть позбавити прав

В Україні планують запровадити нові вікові обмеження для водіїв. Відповідний законопроєкт №8082 вже подано до…

23.09.2024

Volkswagen припиняє випуск Polo і замінює його двома новими кросоверами

Volkswagen оголосив про завершення виробництва легендарного Polo в Європі. За 40 років на заводі в…

23.09.2024

Peugeot завершує епоху седанів: 508 переходить на гібриди

Peugeot 508, який довгий час вважався символом стилю та інновацій серед європейських седанів, стикається зі…

23.09.2024