Audi готується оновити флагманський кросовер Q7 (фото)

Час читання: 2 хв.
0

Після кількох місяців випробувань розробка нової генерації Audi Q7 перейшла на новий етап. Спочатку тестування новинки проводилося в умовах суворого полярного клімату, а тепер інженери перевіряють, як налаштування, виконані на Півночі, адаптуються до вимогливих умов німецького автобану, включаючи перший заїзд на трасі Нюрбургрінг.

Зовнішній вигляд Audi Q7 поки не зазнав значних змін: автомобіль все ще оснащений тимчасовими задніми ліхтарями. Однак нові шпигунські знімки показують, що ця модель отримала більш звичні дверні ручки, ніж ті, що були помічені раніше в Альпах. Найцікавіше в цих знімках – можливість вперше поглянути на інтер’єр.

Audi вирішила повністю оновити салон своєї моделі. Нове багатофункціональне кермо має сучасний і спортивний дизайн, аналогічний тому, що буде представлено в новому Q5. На кермі розташовані сенсорні кнопки. Хоча панель приладів захищена, можна помітити, що вона включатиме до трьох цифрових екранів.

Реклама

Навіть незважаючи на захисний пластик, можна розглянути, що панель приладів і сенсорна частина мультимедійної системи об’єднані в один блок. основний екран, аналогічний до того, що представлений у новому Q6 e-tron, доповнений ще одним дисплеєм для переднього пасажира, який трохи більше, ніж у електричного SUV. Навіть важелі покажчиків повороту повністю від традиційних.

Новий Audi Q7 стане однією з головних новинок німецької марки, дебют яких заплановано на 2026 рік. Модель буде доступна як з п’ятьма, так і з сімома сидіннями, а також з різними варіантами двигунів: дизельними та гібридними з можливістю підзарядки від мережі. Останні будуть мати запас ходу на електротязі до 100 кілометрів. У базовій комплектації автомобіль отримає систему повного приводу quattro та восьмиступінчасту автоматичну коробку передач S tronic.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!