У новому Hyundai Palisade буде симетрична передня панель

Час читання: 2 хв.
0
У новому Hyundai Palisade буде симетрична передня панель

До прем’єри нового покоління кросовера Hyundai Palisade залишається менше року, тому тестові прототипи все частіше з’являються в об’єктивах фотошпигунів. Нещодавно автомобільним папараці вдалося сфотографувати частину інтер’єру оновленого флагманського кросовера Hyundai, вперше показавши конфігурацію торпедо без маскування.

Згідно з фото, викладеним блогерами «KindelAuto», новий Palisade отримає симетричну передню панель. Судячи з її дизайну, крім цифрової комбінації приладів та екрана мультимедійної системи, в торпедо може бути інтегровано додатковий дисплей для переднього пасажира.

Раніше новий Palisade зняли зовні, що дозволило незалежним дизайнерам підготувати рендери цієї моделі без маскування. На них видно, що автомобіль помітно відрізнятиметься від поточної версії.

Кросовер отримає більш мужній дизайн з великою кількістю незграбних елементів екстер’єру, оновлену світлотехніку та перероблений бічний профіль, що підкреслює його великі габарити.

Підтвердженої інформації про технічний бік новинки поки що немає, але корейські інсайдери говорять про появу в його лінійці двигунів одразу двох нових агрегатів: 2,5-літрового «гібрида» та 3,5-літрового V6 з турбонаддувом. Останній витіснить з гами актуальний 3,8-літровий ДВС і виявиться значно економічнішим та екологічнішим за свого попередника.

Офіційна прем’єра нового Hyundai Palisade має відбутися вже наступного року.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!