Hummer H1 перетворили на електрокар потужністю понад 1000 кінських сил

Час читання: < 1 хв.
0

Американська компанія North American Electric Vehicles (NAEV) перетворила позашляховик Hummer H1 на електрокар, назвавши його Executive Edition Cyber-Hummer. Це електричний рестомод, який зберігає лише візуальну схожість з оригінальним армійським Hummer H1, але має абсолютно новий алюмінієвий кузов, оновлений інтер’єр та сучасну силову установку.

Основні характеристики Executive Edition Cyber-Hummer включають:

– Кузов і колеса: Повністю алюмінієвий кузов та 20-дюймові колеса з позашляховими 37-дюймовими шинами.
– Дизайн: Модель оснащена світлодіодними фарами, додатковими ліхтарями та новим переднім бампером.
– Інтер’єр: Простий інтер’єр з кермом Momo і 15,1-дюймовим дисплеєм. Оздоблення виконується з «веганської шкіри», а також наявна сучасна аудіосистема. У салоні розташовані шість місць для пасажирів, розділені на два ряди.
– Силова установка: Два електромотори загальною потужністю 1015 кінських сил, що забезпечують повний привід.

Цей модернізований електромобіль демонструє поєднання класичного дизайну та сучасних технологій, пропонуючи високу потужність і оновлені функції для сучасних водіїв.

Машина отримала батарею від Tesla, що гарантує запас ходу до 480 кілометрів. Акумулятор підтримує зарядку NACS та CCS та оснащений системою рекуперативного гальмування від Tesla. Cyber-Hummer має сучасну незалежну підвіску, яка повністю регулюється, та дорожній просвіт 381 міліметр, а також особливий алгоритм роботи силової установки для бездоріжжя. Виробництво планується розпочати до кінця літа, а вартість машини становитиме 139 900 доларів.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!