Tesla поступово втрачає свій рівень на ринку електрокарів

Час читання: < 1 хв.
0
Tesla поступово втрачає свій рівень на ринку електрокарів

Електромобілі, які раніше були «справою загальнодержавної важливості» за словами західних екологічних організацій та багатьох відомих політиків, починають втрачати свою привабливість для потенційних покупців. Згідно з інформацією класичні гібридні автомобілі стають більш цікавими альтернативами для тих, хто шукає новий автомобіль.

Навіть при такому розвитку подій ринок електрокарів продовжує демонструвати позитивну динаміку. Наприклад, консалтингова організація S&P Global Mobility зафіксувала, що у березні цього року зареєстровано приблизно 96 тис. електричних автомобілів у світі, що є на 3,8% більше, ніж минулого року.

Незважаючи на загальне зростання, лідером серед електромобілів за популярністю залишається Tesla, американський виробник. Проте, за даними аналітиків, Tesla за останній рік зазнала зниження на 12% у кількості нових автомобілів, зареєстрованих у березні.

Ці тенденції свідчать про складний і розвиваючийся ринок електричних транспортних засобів, де кожен виробник має свої виклики і можливості для подальшого зростання.

Найбільше падіння на собі відчула Tesla Model 3. Її просідання склали рекордні 61% порівняно з минулим роком. І як повідомляє джерело, ця тенденція підійшла впритул до статусу «загрозливої», продовжуючи падати п’ятий місяць поспіль.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!