Авто

Nissan розпочинає виробництво компактного кросовера Kicks

Share

У листопаді 2023 року Nissan оголосила про вкладення 2,8 мільярда реалів у бразильський ринок. Це інвестиції, спрямовані на модернізацію і розвиток підприємства компанії в країні. Першими змінами, викликаними цими інвестиціями, стало чотиритижневе закриття заводу у місті Резенде, що знаходиться в штаті Ріо-де-Жанейро.

Це закриття було спрямоване на підготовку виробничої лінії до майбутніх змін і модернізацію обладнання. Наразі на заводі в Резенді виготовляється виключно модель Kicks. Гонсало Ібарзабаль, президент та генеральний директор Nissan do Brasil, заявив про намір піднести виробничі майданчики компанії на новий рівень, хоча конкретні деталі цих змін не були уточнені.

Крім того, 120 співробітників було відправлено до головного офісу компанії в Японії для підвищення кваліфікації, що свідчить про зобов’язання Nissan до підготовки свого персоналу до нових виробничих викликів.

Поки що відомо, що завод у Резенді відповідатиме за виробництво нового покоління Nissan Kicks, який вже представлений за кордоном і буде призначений переважно для бразильського ринку. Однак поточне покоління Kicks продовжуватиме виконуватися як базова модель. Обидві генерації будуть доступні у продажу протягом певного часу.

Ібарзабаль також згадав про виробництво нового 1,0-літрового турбованого двигуна на заводі в Резенді, який зараз випускає тільки 1,6-літровий чотирициліндровий двигун, який використовується в поточній моделі Kicks. Не було уточнено, чи має цей новий двигун якесь відношення до 1,0-літрового турбованого двигуна з трьома циліндрами, що використовується у Renault Kardian.

Nissan також наголосила, що компанія демонструє зростання продажів. Після збільшення на 35% у 2023 році компанія очікує завершити 2024 рік зі зростанням на 15% порівняно з попереднім роком. З таким зростанням частка компанії на бразильському ринку може збільшитися з поточних 3,5% до 3,9%.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Головний редактор видання UaMotors. Захоплюєтся технологіями та новими автомобілями.

Опублікував
Скарбик Павло
Tags: Nissan

Останні записи

Peugeot показав свій новий електромобіль напередодні презентації

Peugeot 408 отримає електричну версію, яку офіційно представлять 2 жовтня, а публічний дебют відбудеться на…

28.09.2024

Свіжі зображення та чутки про бюджетну модель Model 2

Ілон Маск натякав на бажання випустити доступний електромобіль Tesla, і чутки про Model 2 залишаються…

28.09.2024

Toyota випускає двигуни, які можуть проїхати до мільйона кілометрів

Автомобілі Toyota здобули репутацію надійних завдяки двигунам, які практично не ламаються і не потребують серйозного…

28.09.2024

Гібридний BMW X5 помічений на дорожніх випробуваннях (фото)

Розробка нового покоління BMW X5 2026 продовжується, про що свідчать регулярні появи шпигунських знімків в…

28.09.2024

Топ-9 найнадійніших автомобілів усіх часів

Кожного року авторитетні організації та журналісти проводять дослідження, щоб визначити найнадійніші автомобілі, які здатні пройти…

28.09.2024

Tesla втратила статус найпопулярнішого авто в Європі: ось хто став новим лідером

Dacia Sandero став найпопулярнішим автомобілем на європейському ринку за результатами серпня 2024 року, про що…

28.09.2024