Автомобілі з найміцнішими підвісками: перелік найкращих моделей

Час читання: < 1 хв.
0

Експерти мережі сервісних центрів «Кореана» (бренд належить УК «К-Груп») проаналізували дані щодо технічного обслуговування та ремонтів, проведених за останній рік, і виділили автомобілі економ- та середнього цінового сегментів з найнадійнішою підвіскою.

Найнадійнішими моделями за оцінками експертів залишаються Hyundai Solaris та Kia Rio. Ці автомобілі мають спільну базу ходової частини та протягом багатьох років підтверджують свою якість.

Ці моделі стали лідерами завдяки простоті конструкції підвіски. Не дивно, що їх часто використовують у таксопарках по всій країні. Підвіска цих автомобілів часто демонструє чудові показники, забезпечуючи пробіг у 150-200 тисяч кілометрів без необхідності ремонту чи заміни розхідних матеріалів. Аналогічні результати показує і підвіска Kia Optima.

Одним з найбільш бюджетних і “невбивних” автомобілів з точки зору ходової частини є Renault Logan . У середньому підвіска автомобіля може обійтися без ремонту до 120-150 тис. км, знову ж таки завдяки своїй простоті та збільшеному кліренсу. Трапляються унікальні випадки, коли автомобіль має пробіг 200 тис. км, при цьому підвіска не ремонтувалася жодного разу. При цьому відносно слабким елементом Renault Logan залишаються кульові опори.

Варто відзначити, що аналогічна конструкція ходової частини використовується для моделі вищого цінового сегмента Renault Duster і показує себе добре.

Зносостійкою підвіскою відрізняються автомобілі Volkswagen Polo і Skoda Rapid , досить поширені в Росії. Вони мають просту незалежну підвіску з балкою ззаду, ідентичну тій, яка використовується у вже згаданих Hyundai Solaris та Kia Rio.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!

ПОШИРИТИ
Головний редактор видання UaMotors. Захоплюєтся технологіями та новими автомобілями.