Ford запатентував торгову марку Ecobeast

Час читання: < 1 хв.
0
Ford запатентував торгову марку Ecobeast

Заявка від Ford на торгову марку Ecobeast відбулася 12 червня у Патентному відомстві США (USPTO). У заявці згадуються електродвигуни, двигуни для автомобілів, силові агрегати та турбонагнітачі для автомобільних двигунів. Це нагадує гру слів на основі відомої назви Ecoboost, що використовується для бензинових турбованих двигунів Ford.

В лінійці Ford Ecoboost використовуються різні двигуни, від 1,5-літрового турбованого до потужного V6 з подвійним турбонаддувом, що застосовується у моделях, таких як F-150 Raptor та Ford GT. Ecobeast може бути перспективною назвою для нового двигуна, можливо, ще більш потужного та ефективного, призначеного для моделей, які вимагають високої продуктивності.

Враховуючи популярність моделей F-150 Raptor та інших спортивних автомобілів, використання Ecobeast для нових варіантів Bronco Raptor або Mustang Ecoboost також є логічним кроком для Ford. Це може означати додаткові варіанти для споживачів, які шукають більше потужності та продуктивності в їхніх автомобілях.

Ще одна можливість – це двигун у вигляді комплекту для доопрацювання. У 2021 році Ford анонсував електричний двигун Eluminator і продемонстрував його можливості на рестомоді F-100 1978 з мотором Eluminator на виставці SEMA.

Враховуючи схожість назв Ecobeast та Ecoboost, можливо, Ford реєструє це ім’я заздалегідь, щоб запобігти його використанню іншими.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!