Власниця кросовера Chevrolet Trax 2024 пошкодувала, що не купила Toyota

Час читання: 2 хв.
0

Chevrolet Trax вважається одним із найкращих компактних кросоверів. Машина продається в багатьох країнах і зараз доступна навіть у Росії (паралельно імпортовані автомобілі 2024 випуску). Але, як з’ясувалося напередодні, іноді власники цього паркетника досить швидко починають шкодувати, що не залишили свій вибір на Toyota.

Портал Daily Dot опублікував статтю, в якій володарка нового Chevrolet Trax 2024 року випуску зіткнулася з великими проблемами зі своєю машиною. Автомобіль був куплений їй після закінчення коледжу, а до цього вона їздила на Chevrolet Aveo, тому не сумнівалася, що престижніша модель цієї компанії виявиться як мінімум не гірша.

Однак лише через п’ять місяців з моменту купівлі та 20 тисяч 900 кілометрів пробігу їй довелося пошкодувати про свій вибір.

У певний момент двигун її кросовера вийшов із ладу. Машина була швидко відбуксована до дилерського центру, де механіки спочатку заявили про проблему зі свічками запалювання, а потім звинуватили у поломці паливні форсунки. Замовлення запчастин вимагало очікування 14 днів, але навіть через цей час проблема не вирішилася, а все стало лише гіршим.

За словами дівчини, через 2 тижні дилер заявив їй, що її двигун вибухнув через внутрішню несправність. Тим не менш, двигун можуть замінити за гарантією, щоправда, на це піде невідома кількість часу.

Власниця Trax зробила запит у General Motors, вимагаючи, щоб несправний автомобіль був викуплений компанією назад, але отримала відмову. Тепер вона публікує свої відео у соцмережах з метою привернути увагу автовиробника.

У багатьох коментарях до її роликів користувачі пишуть, що їй варто купити Toyota Corolla Cross. І, судячи з лайки таких повідомлень від автора цих відео, вона з ними згодна.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!