Нове покоління Sandero Stepway перетвориться на повноцінний кросовер

Час читання: < 1 хв.
0
Нове покоління Sandero Stepway перетвориться на повноцінний кросовер

Румунський суббренд Renault, відомий як Dacia, збирається найближчими роками помітно розширити свій модельний ряд. У списку новинок значиться нове покоління моделі Sandero, яка повинна залишитися легковиком у простій версії, але у варіанті Stepway перетворитися на повноцінний компактний кросовер.

Подробицями про цей проект поділилося видання Automobile-Magazine, супроводживши власну інформацію першим рендерним зображенням нового Sandero Stepway.

Журналісти з Франції впевнені, що у новій генерації «Сандеро Степвей» отримає кросоверний кузов, який за дизайном перегукуватиметься з третім поколінням Duster.

Попереду машині дістанеться Y-подібна світлодіодна оптика, з’єднана між собою хромованими штрихами і новим логотипом Dacia. По периметру кузова розташується обважування з незабарвленого пластику, а задні дверні ручки будуть інтегровані в стійки.

Інсайдери повідомляють, що довжина машини становитиме 4 метри 15 сантиметрів. Завдяки цьому Sandero Stepway вдасться розташуватися між звичайною моделлю (4,08 метра) і третім поколінням Duster (4,34 метра).

Як платформа буде задіяна архітектура CMF-B, на якій створені актуальні Clio і Renault 5 E-Tech, але агрегатна лінійка моделі поки що знаходиться в таємниці.

Презентувати новинку Dacia збираються у найближчі кілька років.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!