Представлена ​​оновлена ​​Mazda MX-5 з найкращою стійкістю на поворотах та новим дизайном

Час читання: 2 хв.
0
Представлена ​​оновлена ​​Mazda MX-5 з найкращою стійкістю на поворотах та новим дизайном

Представлено Mazda MX-5 2025 року. Незважаючи на те, що родстери є нішевим продуктом, японська модель має непоганий попит. Це оновлення стане останнім перед виходом нового покоління автомобіля. І воно має посилити позиції японця на ринку. Окремо відзначимо, що покращення торкнулися як родстера, так і дводверного купе MX-RF.

Представлено Mazda MX-5 2025 року. Незважаючи на те, що родстери є нішевим продуктом, японська модель має непоганий попит. Деякі зміни торкнулися екстер’єру автомобіля. Він отримає нові денні ходові вогні, вбудовані у світлодіодні фари. У палітру кольорів доданий металік Aero Grey. У випадку з кабріолетом, брезент з електроприводом тепер доступний у бежевому кольорі, а легкосплавні диски мають новий дизайн і обробку. Колеса можуть бути 16 або 17-дюймовими залежно від комплектації (фото: Mazda).

Реклама

Представлено Mazda MX-5 2025 року. Незважаючи на те, що родстери є нішевим продуктом, японська модель має непоганий попит.
Усередині з’явилася нова оббивка крісел, а дзеркало заднього виду тепер безрамне. Екран мультимедійного комплексу має діагональ 8,8 дюйми. У Німеччині Mazda MX-5 також доступна в модифікації Homura зі спортивними сидіннями Recaro, обтягнутими шкірою та алькантарою, гальмами Brembo з червоними супортами, кованими легкосплавними дисками BBS та амортизаторами Bilstein. Ще одне покращення – додавання режиму «Трек». Завдяки йому зростає стійкість на поворотах. А у найпотужнішій версії додається новий асиметричний диференціал підвищеного тертя на задній осі. Моторна лінійка включає два бензинових двигуна потужністю 132 і 184 к.с. Перший поєднується тільки з МКПП, а другому також покладено “автомат” у вигляді опції.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!