Названо найкращий великий позашляховик за співвідношенням ціна/якість у 2024 році

Час читання: < 1 хв.
0
Названо найкращий великий позашляховик за співвідношенням ціна/якість у 2024 році

Великі позашляховики, як правило, коштують недешево. Такі машини призначені для забезпечених людей, здатних заплатити високу ціну за автомобіль, а потім стабільно витрачатися на його заправку. Який представник цього сегменту є найкращим за свої гроші вирішили підрахувати фахівці агентства iSeeCars .

Вони проаналізували все більші позашляховики на американському ринку та порівняли їх ціни з показником потенційного терміну служби. У результаті найкращим виявився зовсім не Ford, Chevrolet або навіть Toyota, а один із автомобілів Nissan.

Згідно з підрахунком найкращим великим позашляховиком за співвідношенням ціна/якість у 2024 році є Nissan Armada (за межами США його звуть Patrol). Машина випереджає за цим показником Chevrolet Tahoe і Ford Expedition, а Toyota Sequoia, що вважається зразковим, і зовсім не входить у ТОП-5.

Незважаючи на середню оцінку в показнику «надійність» (79 балів зі 100) за рахунок відносно невисокої ціни машині дісталося звання найкращого SUV за свої гроші.

Разом з тим експерти, які опублікували цей рейтинг, стверджують, що середній термін служби Nissan Armada досягає позначки півмільйона кілометрів, але деякі екземпляри цієї моделі виходжують набагато більше. За океаном за Armada просять від 56 тисяч 200 доларів.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!