Новий кросовер Nissan на базі Duster третього покоління обійде Renault по класу

Час читання: < 1 хв.
0
Новий кросовер Nissan на базі Duster третього покоління обійде Renault по класу

На початку цього року Nissan повідомив, що працює над новим кросовером, який побудують на платформі третього покоління Duster, що нещодавно вийшов у продаж. Автомобіль має побачити світ у 2025 році та отримати низку кардинальних зовнішніх та технічних змін, які відрізнятимуть його від французько-румунського SUV. Напередодні про цей проект стали відомі нові подробиці.

За інформацією порталу AutoCarIndia з посиланням на власні джерела, неназваний аналог Renault Duster 3 від Nissan виявиться більш престижним, ніж його прабатько.

Як повідомляють журналісти, обидва кросовери матимуть багато спільного під кузовом, у тому числі лінійку двигунів платформи CMF-B, що включає три бензинові агрегати: літровий HR10, 1,3-літровий HR13 з турбонаддувом і 1,5-літровий «атмосферник» .

Диференціювати паркетники хочуть за допомогою специфічних для бренду стилів, причому як зовні, так і всередині. Більше того, джерела впевнені, що кросовер Nissan позиціонуватиметься вище, ніж Duster, і отримає більше престижних функцій.

Раніше в Мережі з’явився перший тизер новинки “Ніссан” (зображення вище), на якому було показано її передню частину кузова. Судячи з зображення, машині дістануться власні блоки фар, а також перероблений в порівнянні з Дастером бампер і L-подібні світлодіодні ДХО, з’єднані LED-смужкою.

Інші подробиці про новий проект Nissan обіцяють розкрити найближчими місяцями.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!