Показано новий Dacia Vaner: недорогий фургон, який вразить усіх

Час читання: 2 хв.
0
Показано новий Dacia Vaner: недорогий фургон, який вразить усіх

Торік у Мережі з’явилося неякісне фото , зроблене у стінах заводу Dacia у Румунії, де на одному з інженерних столів був макет якогось фургона. Зовні машина нагадувала нове покоління Duster, але мала зовсім інший форм-фактор, який орієнтований на комерційні перевезення.

Незалежний дизайнер Андрій Дула сприйняв цей проект надто серйозно та впевнений, що незабаром Dacia випустить бюджетний фургон, який стане бестселером. Машину назвуть Vaner та додадуть йому кросоверних атрибутів.

Судячи з перших рендерних зображень, гіпотетично можливому фургону Dacia Vaner може дістатися передня частина кузова з Y-подібними денними ходовими вогнями і вузькими гратами радіатора з підсвічуванням, на якій нанесений новий логотип марки.

Потужний передній бампер і захист картера додадуть машині позашляхового вигляду, а доповнить його обвіс із незабарвленого пластику, що є прерогативою кросоверів.

Як і належить автомобілю цього класу, фургону дістануться дві великі двері, що відкриваються вбік, а всередині машини можна буде чекати появи цифрової комбінації приладів і прямокутного дисплея, що «парить» мультимедійної системи.

Який двигун міг би опинитися під капотом Dacia Vaner поки що залишається лише здогадуватися, але західні журналісти як приклади виділяють мотори Renault Trafic: зокрема агрегати Blue dCi 110, 150 та 170.

Що стосується ціни для такого автомобіля, то експерти називають цифру 25 тисяч євро. Ось тільки чи з’явиться він на конвеєрі велике питання.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!