3 надійні вживані автомобілі для покупки у 2024 році: рекомендації автоексперта

Час читання: < 1 хв.
0
3 надійні вживані автомобілі для покупки у 2024 році: рекомендації автоексперта

Зростання цін на нові автомобілі викликало значний інтерес до вживаних машин, які коштують дешевше, але можуть приховувати проблеми, що з’являться під час експлуатації. Експерт порталу “Express”, відомий у соціальних мережах як блогер “rudycars2”, розповів про машини, яким це не загрожує.

Фахівець у галузі вживаних автомобілів назвав три варіанти на вторинному ринку, які здатні здивувати своєю надійністю. Він рекомендує звернути увагу на ці моделі, оскільки вони варті того, щоб придбати їх у 2024 році.

Lexus IS 300

Спортивний японський седан, який хвалять за плавність ходу, так і шумоізоляцію. Але ще важливіше в ньому надійність, що забезпечується продуктивним двигуном V6. На думку британського експерта, Lexus має більше функцій, ніж у конкурентів, що виділяє його на тлі машин на ринку.

Toyota Camry

Срібло в цьому рейтингу дісталося 4-дверці, головними «фішками» якої, крім надзвичайної безвідмовності, є паливна економічність, просторий салон і плавна робота підвіски.

Camry називають чудовим автомобілем, який буквально проситься, щоб його купили у 2024 році.

Honda Civic

У трійку кращих машин з точки зору надійності експерт з «Туманного Альбіону» включив також ще один японський автомобіль, але цього разу від Honda.

Civic здатний здивувати своїм просторим салоном, передовими технологіями, а також приємним турбованим мотором, який ще й не ламається. Такі машини проїжджають без жодних проблем сотні тисяч кілометрів і дуже цінуються на «вторинці».

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!