Nissan випускає ще одну новинку, скопійовану з Qashqai

Час читання: 2 хв.
0
Nissan випускає ще одну новинку, скопійовану з Qashqai

Японська компанія представила оновлений Nissan Note Aura 2025 року в Японії. Основний акцент у модернізації був зроблений на зовнішньому вигляді автомобіля. Нова модель Note Aura отримала зовнішній вигляд, схожий на останній Nissan Qashqai. Виробник планує використовувати подібний дизайн і для інших своїх моделей, включаючи новий Leaf.

У оновленій версії Note Aura збільшена радіаторна решітка з численними дрібними планками і вбудованими світлодіодними стрічками, що підсвічують тонкі фари головного світла. Між фарами розташована пластикова декоративна накладка. Передній бампер доповнений довгим повітрозабірником, а задня оптика виглядає як наскрізний ліхтар, що є популярним стилем серед китайських автомобілів.

Note Aura придбав 17-дюймові колісні, оформлені у футуристичному стилі. При цьому внутрішній простір практично не змінився. Фактично покупцям запропонували лише нові варіанти обробки, які можна придбати за доплату. За умовчанням хетчбек оснащується електроприводом крісла водія і USB-портом з підсвічуванням.

У рух японська модель наводиться за рахунок гібридної установки, яка базується на 1,2-літровому 80-сильному “атмосфернику”. Він відповідає лише за живлення акумулятора. На вибір доступні версії з одним або двома електродвигунами. Передній видає до 134 к.с., задній (опціональний) – до 67 к.с.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!